Het professionele Leverings99% Ruwe Steroid Anabole Hormoon poedert Half afgewerkte injectieoliën, Mondelinge oliën, SARMS en Peptides.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit Testosteronsteroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Testosteronsteroïden voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben blij tot nu toe met de rauwe poeders. De test propionaat is kristallijn als zijn hoort te zijn en de test enanthate is zoals het zou moeten verschijnen.

—— Alex

Het product geweldig, je bent geweldig! Ik ben erg blij voor het werken met je.

—— Sandoval

Hij zorg de bestelling betaling meer dan ik, maar ik moet zeggen dat hij de zorg van mijn percelen veel meer dan ik doen als het volgen van de bestellingen!

—— Edoardo

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

1 2 3 4
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD
Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LSW
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 6500000-7000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd in 1999 wordt gevestigd, is nationaal hoog-en een onderneming nieuw-technologie gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de handel van Steroid hormoon APIs en tussenpersonen die.

 

Het is een belangrijke leverancier van geneesmiddel & zijn tussenpersonenproducten expecially voor Testosteronreeks, Trenbolone-reeks en enz. van geneesmiddel & zijn tussenpersonenproducten expecially voor Testosteronreeks, Trenbolone-reeks en enz.

 

Het bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit van O&O. Alle producten in installatie zijn het fruit van R&D-afdeling. Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken.

 

Zijn kapitaal beweert is boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een volledig systeem van Q.A. & van Q.C. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen. Wij hebben het gezag van de de farmaceutische uitvoer en invoer, fijne chemisch, biochemisch, & worden zijn die tussenpersonen door het bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de " mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij“ dienen, bij het nemen van de weg die " verbindingswetenschap en technologie als huwelijk „, basis op hoog-standaard, nieuwe technologe, hoogte - kwaliteit aandringen. wij hebben één partij het high-tech talent die de chemische industrie leiden, produceren, ontwikkelen, allerlei de rekening van het professionele en technische personeel voor 30% van het totale aantal bedrijf zijn zich, toegewijd zijn aan onderzoek, ontwikkeling, productie van het nieuwe high-tech product, introduceren de producten vernieuwden constant aan de markt. wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen.

 

Met de sterke technische kracht, het perfecte kwaliteitsbeheersysteem en de uitstekende collectieve reputatie, hebben wij het geloof in binnen- en buitenland van klanten. Onze producten bereiken internationaal geavanceerd niveau in kwaliteit, etc. worden verkocht aan de V.S., Australië, Duitsland, het UK, Frankrijk, Canada, Brazilië, Thailand.
Gebaseerd op de bedrijfsfilosofie „eerlijkheid, pragmatisme, innovatie en ontwikkeling“, ontwikkelen wij ons wederzijds met onze klanten, krijgen de winst-winsten.

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Cindy Wsp:+86 13026161792

Tel.: 86-1887-2220-811

Fax: 86-027

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)